Monor-Med

Gál Cecília

Bemutatkozása

A Semmelweis Egyetem dietetikus szakán szereztem a diplomámat 2011-ben. Munkásságomat a
visegrádi kórházban indítottam útjára és jelenleg a kistarcsai Flór Ferenc kórházban boldogítom a
helyes étrendre vágyókat. 
Várom Önt is bizalommal, ha gasztroenterologiai, anyagcsere, testsúly, allergia vagy bármely más
egyéb ok miatt szeretne változtatni a táplálkozásán.

Dr. Kelemen Katalin

Bemutatkozása

A Belgrádi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986-ben. Radiológiából Budapesten szakvizsgáztam 1995-ben. Tapasztalataimat-főleg az ultrahang diagnosztika területén-a kiskunhalasi Semmelweis és a bajai Szent Rókus Kórházban valamint  Dunavecse Rendelő Intézetében szereztem. Jelenleg főállásban- radiológus főorvosként- a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban dolgozom.

Dr. Király Csaba

Bemutatkozása

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, 2015. óta dolgozom főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel tettem szülészet-nőgyógyászatból.

Nőgyógyászati szakterületen a rendszeres szűrővizsgálatokon túl a nőgyógyászati betegségek kivizsgálásával és gyógyításával foglalkozom, ez magában foglalja a laparoscopos és hysteroscopos beavatkozásokat is.

Szülészeti területen végzett tevékenységem során eddig több, mint 500 szülést vezettem. Kiemelten fontosnak tartom a szülészetben az alapos várandósgondozást, valamint a társbetegségek mielőbbi kiszűrését és ennek kapcsán a társszakmákkal történő szoros együttműködést.

Fő érdeklődési területem a méh fejlődési rendellenességek endoszkópos diagnosztikája és terápiája, ezzel a témakörrel már egyetemi éveim alatt is behatóan foglalkoztam.

Dr. Kiss Zsuzsa

Bemutatkozása

2002-ben végeztem általános orvosként a Semmelweis Egyetemen. A Bajcsy-Zsilinszky Kórház Kardiológiai osztályán dolgoztam belgyógyászként, amelyből
2009-ben szakvizsgáztam. Az ezt követő 8 évben ismereteimet centrum
kórházak Sürgősségi osztályain műszakvezetőként kamatoztathattam és
magánklinikák szakrendelésein is részt vettem a betegellátásban. 2016-tól a
Szent Imre kórház Aneszteziológiai és Intenzív terápiás osztályán dolgozom, így
lehetőségem nyílt a betegségek és gyógyításuk mélyreható és magasszintű
megismerésében, melyből az évben második szakvizsgámat is szeretném letenni.
Hitvallásom a korrekt, precíz, de mindenekelőtt a személyközpontú ellátás
nyújtása.

Dr. Kocsi Anikó

Bemutatkozása

1997-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Munkahelyem az Uzsoki utcai Kórház Belgyógyászati osztályát követően a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Belgyógyászata, mely Pest megyei Diabetológiai Centrum és egyben a kórház Sürgősségi Betegfelvételi Osztálya volt. Mindkét osztályon nagyrészt cukorbetegekkel foglalkoztam, melynek köszönhetően a diabetológia ma is fő tevékenységem közé tartozik. 2001-ben az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetemen Orvos jogász szakoklevelet szereztem. Érdeklődési területem az euthanasia kérdésköre. 2002-ben belgyógyászat, majd ezt követően pszichoterapia és foglalkozás-egészségügy szakvizsgát tettem. Pszichotherápiához a gyakorlataimat a Semmelweis Egyetem Pszichiatriai Klinikán , illetve a Napkör keretein belül végeztem, melynek eredményeképpen a kognitív és viselkedés terápiában jártasságot szereztem. 2006-ban diabetológus minősítést kaptam azóta is a diabetológiai társaság által akkreditált diabetológiai szakrendeléseken dolgozom. Tanulmányaimat és a gyakorlati munka elsajátítását Dr. Kovács András Főorvos támogatta. Szabadidőmben természetjáró, színházlátogató ember vagyok, kiemelten érdeklődve az új tehetségek iránt. Bár soraim végére hagytam, de életem legfontosabb része a család, mely nélkül nem tudnám a szakmám teljességgel végezni.

Kovácsné Baranyi Judit

Bemutatkozása

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán szereztem gyógytornász diplomámat 2005-ben. Ezután gyógytornász asszisztensként dolgoztam Ausztáliában, a Canberra Hospital-ban, ahol lehetőségem nyílt neurológiai és mozgásszervi rehabilitációba bekapcsolódni. 2008-tól az Országos Klinikai és Idegtudományi Intézetben dolgozom, Budapesten, ahol többek között stroke-on, agyvérzésen, gerincműtéten, agyműtéten átesett betegek első ellátásában veszek részt. Az Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülténél rendszeresen tartottam tartásjavító gerinctornát, felnőttek és iskolás korú gyerek számára. 

Mandik Gabriella

Bemutatkozása

Első diplomámat a szegedi József Attila Tudományegyetem Bölcsészkarán szereztem. Tíz éve dolgozom családkonzulenskét, a Wesley János Főiskolán 2011-ben végeztem kiváló minősítéssel. Azóta tagja vagyok a Magyar Családterápiás Egyesületnek, amely szervezet összefogja és koordinálja Magyarországon ezt a fajta tevékenységet, illetve képzéseket, továbbképzéseket szervez. Honlapjukról részletesen tájékozódhat a terapeuták, konzulensek tevékenységéről. Amivel nem foglalkozom: egyéni pszichoterápia.

Egyéni konzultáció, tanácsadás: 55 perc

Pár-vagy családterápiás ülés: 80 perc

Dr. Molnár Csaba

Bemutatkozása

1994-ben szereztem meg az orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 1994-óta dolgozom a kistarcsai Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán. Ebben a kiváló háttér kórházban vezetem a szüléseket és végzem a műtéteket. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl, fő érdeklődési területem a várandósgondozás, koraszülés-megelőzés, szülésvezetés, ultrahang diagnosztika, fogamzásgátlás, nőgyógyászati műtétek, valamint a változókori panaszok és megbetegedések ellátása. Szakmailag a legfontosabb nőorvosi feladatnak tartom a komplex nőgyógyászati rákszűrést. 2009-óta szülész-nőgyógyász főorvosként tevékenykedem. Elvégeztem a neonatológiai és kolposzkópos szakképzéseket.„B” kategóriájú szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai képzettséggel rendelkezem. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a MSZNUT-nak.

Molnár-Szanyi Andrea

Bemutatkozása

Személyes bemutatkozás

2017-ben végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán, logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon.

Az alapképzés befejezése után egy budapesti egységes gyógypedagógiai  módszertani intézményben kezdtem dolgozni, a mesterképzés végzésével párhuzamosan. Az intézményben az integrációban részt vevő sajátos nevelési igényű gyermekeket és szüleiket, tanáraikat segítettem a hatékony iskolai munka érdekében. E területen kiemelten fontos a szakemberekkel, szülőkkel történő folyamatos kommunikáció, együttműködés.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának gyógypedagógiai terápia mesterképzését 2019-ben fejeztem be.

Munkám során fontosnak tartom a gyermekek teljes személyiségének megismerését, valamint az erre épülő, egyénre szabott fejlesztést, amely a nehézségek mellett az egyén erősségeire is fókuszál. A terápia hatékonyságának érdekében elengedhetetlennek tartom más szakemberekkel, valamint a szülőkkel való szoros együttműködés megvalósulását.

Dr. Mutnéfalvy Zoltán

Bemutatkozása

Szép éveket töltöttem a monori József Attila Gimnázium hatosztályos tagozatán, ott kezdtem el érdeklődni a reál tárgyak, főként a biológia és a fizika iránt. Érettségi után a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytattam tanulmányaimat, 2005-ben szereztem általános orvosi diplomát. Rezidens éveimet a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kardiológiai osztályán és a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikáján töltöttem, mindkét helyre hálás szívvel gondolok, az elméleti tudás gyakorlatba történő átültetésében és az orvosi, belgyógyászati szemlélet kialakításában sok segítséget kaptam. A belgyógyászattal járó „nyomozó munka” rögtön megtetszett, nem volt kérdés többé, hogy mire szakosodjam. A rezidens képzést követően Cegléden, a Belgyógyászati osztályon helyezkedtem el, ahol azóta is dolgozom, a betegségek széles spektrumát ismerhettem meg. Belgyógyászat szakvizsgámat 2010-ben szereztem meg.

Dr. Rozovljan László

Bemutatkozása

Bemutatkozás

  • Az orvosi diploma megszerzését követően hat évig a nagy múltú Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgoztam, Miskolcon, mely az ország egyik legnagyobb gyermekgyógyászati intézménye. Egy évig teljesítettem mentőorvosi szolgálatot is gyermekrohamkocsin.
  • 2018-ban sikeres szakvizsgát tettem csecsemő-és gyermekgyógyászatból.
  • Évekig teljesítettem Miskolcon és Egerben területi gyermekorvosi ügyeleti ellátást.
  • 2019 szeptemberétől a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Csecsemő-és Gyermekosztályán dolgozom gyermekgyógyászként.
  • Munkám során igyekszem megtalálni a közös hangot a gyermekekkel és a szülőkkel is, ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy a mindennapi munka során nem jut elég idő a megfelelő felvilágosításra, tanácsadásra, tények megerősítésére, tévhitek cáfolására. Rendelésemen az alábbi, általános gyermekgyógyászati kérdésekkel, tünetekkel, tanácsadással foglalkozom:

   

  • Torokfájás, orrfolyás, be-és kilégzési nehezítettség (fulladás), köhögés
  • Hányás, hasmenés, székrekedés, hasfájás
  • Láz
  • Újszülöttekkel és csecsemőkkel kapcsolatos táplálási tanácsadás
  • Súly-és hosszfejlődés követése
  • Fülfájás
  • Gyermekkori kiütések
  • Húgyuti fertőzések
  • Fitymaletapadás, fitymaszűkület

Dr. Kiss Norbert

Bemutatkozása

A Debreceni Egyetemen 2004-ben kapta meg orvosi diplomáját. 2010-ben belgyógyászatból majd 2011-ben kardiológiából szerztett szakvizsgát, kiválóan megfelelt minősítésekkel.

A Honvédkórház kardiológiai osztályán és a Hetényi Géza kórház koronária örzőjében szerzett gyakorlatot.

Dr. Szabó Mónika

Bemutatkozása

Dr. Szabó Mónika pszichiáter szakorvos vagyok. 20 éve foglalkozom lelki problémákban szenvedő betegekkel. Szakmai tapasztalatot fekvőbeteg ellátás területén a debreceni Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai Osztályán majd a Nyírő Gyula Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán szereztem. Későbbiekben járóbeteg ellátásban dolgozom – többek között – 12 éve  a monori szakrendelőben is. Az évek folyamán a pszichiátriai betegségek széles skálájával foglalkozom: hangulati problémák, szorongás, pánik, fóbiák, kényszer, pszichotikus kórképek, időskori mentális problémák, pszichoszomatikus betegségek, alvászavarok, önértékelési, életvezetési problémák. Gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiás szemléletű betegvezetéssel, szupportív pszichoterápiával tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulókhoz. 

Dr. Széplaki Attila

Bemutatkozása

Ortopéd sebész, baleseti sebész, sportsebész és sportorvos vagyok. Az általános ortopédia és a sportsérülések konzervatív és műtéti kezelésével foglalkozom. Műtéti tevékenységem nagyrészt a térd, váll és csípő sebészetére irányul. A Magyar Jégkorong Szövetség keretorvosa vagyok 2017 óta.

Szakterületek:

 • Térd-, csípő- és a vállízületi betegségek sebészete
 • Sportsebészet

Törő Vanda Mária

Bemutatkozása

Törő Vanda Mária klinikai szakpszichológus vagyok.
Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetem pszichológia szakán végeztem. 2010-ben
felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakvizsgát tettem. A szakképzésemmel párhuzamosan
végzett tanulmányaim eredményeképpen 2006-ban autogén tréner, 2009-ben
hipnoterapeuta lettem, ill. 2015-ben EuroPsy (regisztrált európai pszichológusok
szupervízora) címet kaptam. Számtalan további képzéseim közül kiemelném a
Pszichoterapeuta Képzés elvégzését, illetve a jelenleg folyamatban levő Sématerapeuta
Képzésemet.
Magánpraxisom mellett évekig dolgoztam az állami egészségügyben, így a Monori-, és a X.
kerületi Szakrendelő Pszichiátriai Osztályán, a XVI. kerületi Szakrendelő Neurológiai
Osztályán, továbbá a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályán. Elméleti
munkám során tartottam képzéseket többek között orvosok és egészségügyi szakdolgozok
részére, továbbá vállaltam oktatást a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetében is.
Jelenleg magánpraxisomban pszichológiai tanácsadással, rövid-, és hosszú terápiákkal
segítem pácienseimet.

Dr. Vajda Mária

Bemutatkozása

1984-ben végeztem a SOTE-n.A Magyar Honvédségnél kezdtem az orvosi pályámat. A szakvizsgához szükséges szakmai gyakorlatokat a MNKK bőrgyógyászati osztályán és a SOTE Bőrgyógyászati Klinikán teljesítettem.Szakvizsgámat bőrgyógyászatból,nemi beteg gondozásból és kozmetológiából Budapesten a SOTE-n teljesítettem. Későbbiekben a Vecsési Egészségügyi Szolgálatnál a szakrendelőben kezdtem dolgozni,ahol jelenleg is rendelek. Ezenkívül Monoron a szakorvosi rendelőintézet bőr- és nemibeteg  gondozói szakrendelésén dolgozom .

Dr. Vargha Eszter

Bemutatkozása

Évek óta dolgozom az állami egészségügyi rendszerben, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház jóhírű fül-orr-gégészeti osztálya mellett több kórház fül-orr-gégészetén megfordultam, és évek óta dolgozom állami járóbeteg szakellátásban is. Szakmailag lelkiismeretes munkára törekszem, szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is helytállok. Orvosként igyekszem, hogy a szakmai hitelesség mellett emberséges is legyek- megteremtve a lehetőségehez képest nyugodt és barátságos légkört. Azt gondolom, hogy eddigi pályám során szerzett tapasztalataimat a magán ellátásban is jól tudnám kamatoztatni, mindezt megfelelő kórházi háttérrel

Dr. Varga Márta

Bemutatkozása

Általános orvosi diplomámat 2004-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, ezt követően szülészetből és nőgyógyászatból tettem szakvizsgát 2011-ben. Az elmúlt években mind az állami, mind pedig a magánegészségügy területén alkalmam nyílt arra, hogy megszerzett tudásomat kamatoztassam és tovább bővítsem.

Dr. Váraljai Vanda

Bemutatkozása

Bemutatkozás: 

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi karán. 2019-ben kiváló minősítéssel szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2016-tól a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkorház szülészeti–nőgyógyászati osztályán dolgozom. 
Munkám során gyakran tapasztaltam, hogy a betegek egy része bátrabban fordul női nőgyógyászhoz, könnyebben osztják meg problémáikat. A vizsgálat, konzultáció során az a célom, hogy baráti környezetben teljes körű felvilágosítás-vizsgálat után betegeim bármilyen félelem, kérdés nélkül, elégedetten távozzanak.

Szakmai tevékenység: 

Teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálat:

 • méhnyak rákszűrés
 • hüvelyi fertőzések diagnosztikája és kezelése
 • mikrobiológiai tenyésztés
 • STD (Chlamydia-, Ureaplasma-, és Mycoplasma-szűrés )
 • HPV (human papillóma vírus) szűrése, tipizálása , HPV vakcináció
 • fogamzásgátlás, sürgősségi fogamzásgátlás, spirál felhelyezése, ellenőrzése
 • vérzészavarok, menstruációs problémák kezelése

Teljes körű meddőségi kivizsgálás , tanácsadás

Terhességvállalás előtti tanácsadás, kivizsgálás, terhesgondozás

Változókori panaszok

Dr. Zolnay Péter

Bemutatkozása

Dr. Zolnay Péter orvosi diplomájának megszerzése után /1989/ az Országos Reumatológiai és
Fizioterápiás Intézetben kezdte meg orvosi tevékenységét. Ösztöndíjasként Párizsban /1993-1994/
majd Zürichben /1997/ dolgozott és kutatási, oktatási tevékenységet vállalt. 
Jelenleg Budapesten a Budai Irgalmasrendi Kórházban főorvosi beosztásban dolgozik, de Cegléden is
konzultánsként tevékeny.
Szakvizsgát szerzett reumatológiából és fizioterápiából /1994/, majd a betegellátás mellett a Roche
svájci gyógyszercég magyarországi orvosigazgatójaként dolgozott /1999-2009/.
Fő tevékenységi területe közé tartoznak a gyulladásos és metabolikus csont-ízületi betegségek,
gerincbántalmak, izomfájdalmak, köszvény és a stressz okozta mozgásszervi betegségek
diagnosztikája és kezelése.
Okleveles közgazdász diplomát szerzett /2011/, valamint az üzleti tudományok / MBA/ diplomájával
is rendelkezik /2011/
Szerepet vállalt a mozgásszervi betegségek tájékoztatásában a lakosság körében a Videoklinika
reumatológusaként, számos alkalommal a média különböző orgánumaiban osztott meg közérdekű
információkat. Számos tudományos közleménye jelent meg, rendszeres résztvevője a nemzetközi
reumatológiai rendezvényeknek.
Angol és francia nyelven beszél anyanyelven kívül.

Hamarosan!

Bemutatkozása

Folyamatosan bővülünk!

Következő orvosunk kiléte még rejtély, de a jövőben dinamikus fejlődésünkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Bemutatkozása

Bemutatkozás: 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. A szakmai tapasztalatomat a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán szereztem, majd 2018-ban sikeres neurológiai szakvizsgát tettem. Jelenleg is neurológia osztályon dolgozom. Az agy és az idegrendszer betegségeivel foglalkozom, köztük a stroke, parkinson, demencia, perifériás idegrendszer betegségei.

Dr Varga Annamária

Bemutatkozása

1985-ben szereztem orvos-doktori diplomát a kolozsvári Orvostudományi Egyetemen. 1991-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam, 2010-ben Németországban letettem a geriátriai szakvizsgát. 1986 februárjától  a debreceni Kenézy Gyula Kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam. 1993. november – 2000 december között a visegrádi Rehabilitációs Szakkórházban, 2001 január – 2007 februárig a budapesti Szent Ferenc Kórház adjunktusaként a  belgyógyászati osztályon és a  diabetológiai ambulancián tevékenykedtem . 2007 február – 2016 június 30. között több németországi Klinika belgyógyászati, diabetológiai és geriátriai profilú osztályán dolgoztam főorvosként. A MonorMed-nel szeretnék a különböző belgyógyászati betegségekben szenvedőknek minél szélesebb körű kivizsgálást és kezelést nyújtani. Tekintettel arra, hogy a cukorbetegség korunk népbetegségé, fontosnak tartom ennek mielőbbi szűrését és korai kezelését a késői szövődmények kialakulásának megelőzésé céljából.