Monor-Med

Karrier

Miért csatlakozzon a MONORMED csapatához?

MonorMED-ről:

Szakorvosi tevékenységek elvégzése, az ehhez tartozó operatív munkákat is beleértve. Együttműködés kollégáinkkal a gördülékeny rendelési idő betartásának érdekében.
A MonorMED Egészségügyi Centrum jelenleg a térség lenagyobb magánorvosi rendelője, A rendelő 2016-ban Monor és környékén elsőként indított több szakmás magánegészségügyi intézményt. Az egyre növekvő ismertségének köszönhetően az ellátási terület is jelentősen bővült számunkra, így jelenleg Budapesttől egészen Ceglédig érkeznek páciensek hozzánk, közel 230000 fős ellátási területtel számolhatunk. A fejlődésünk egyik kulcsa a 2021-ben újonnan épített 350 m2-es rendelő, melyben az orvosaink igényeinek megfelelően a legkorszerűbb eszközökkel látjuk el a pácienseket.
Ellátásszervezésünk révén a szakorvosaink a lehető legtöbb figyelmet kapják, így hozzánk már csak a tudásukat kell elhozniuk.
Feladatunk, hogy a páciensek és a szakorvosaink részére egy olyan helyet biztosítsunk, ahol a betegellátás mindkét érintett fél számára nyugalmasan történjen.

 

 
Form
 •  

Szakorvosaink véleménye a MonorMED-ről:

“Évek óta járok Budapestről egy olyan rendelőbe, ahová öröm megérkezni. A könnyen megközelíthető Klinika egy üde színfolt Monor városában. A zsúfolt, hangos, szennyezett légterű Budapestről megérkezve már a belépés előtt a gondozott, üde park is megnyugvást jelent az ide betérőknek. Professzionális személyzet gondoskodik arról, hogy ne csak a Páciens, hanem az itt dolgozó valamennyi kolléga is jól érezze magát a minden igényt kielégítő tágas rendelőkben. A korszerű gép és műszerpark mellett soha nincs hiány fecskendő, tű vagy akár a kézfertőtlenítők többféle választékából sem. Időben történik a betegek fogadása, udvarias kiszolgálásban érezheti magát az ide látogató.  Mindenkinek ajánlom, akárcsak megtekinteni, de a gyógyulni vágyóknak kifejezetten!

Gratulálok az Intézmény megálmodóinak, fenntartóinak!”

Dr.Zolnay Péter – MBA Reumatológia főorvos

 

“Szeretek itt dolgozni, mert rendkívüli rugalmasság és segítőkészség jellemzi a Monormedet. Ha a család, másik munkahely vagy bármi egyéb miatt szükség van a rendelési idő módosítására, ez sosem jelent gondot.Bármire szükségem van, legyen az asszisztens segítsége, eszköz- vagy műszerigény, számíthatok arra, hogy megoldják a problémát.Itt mindig előzetesen rákérdeznek, hogy az előjegyzett betegek valóban eljönnek-e, így segítik a rendelési időm kihasználását.” 

 

Dr.Vargha Eszter – Füll-orr gégészet főorvos

 

 

 

Eddigi legjobb munkahelyem,most már a főállásom.

A második családom.

A közösségre a vezetőt beleértve a tolerancia,a rugalmasság,az odafigyelés a jellemző.

Úgy a páciensekre mint egymásra is.

Csak azt kívánom maradjon így még sokáig.

És még sorolhatnám…..

 

Dr.Kelemen Katalin-Ultrahang diagnosztika főorvos

 

 

Az alábbi szakmákban keresünk munkatársakat:

 • Audiológia
  Neurológia
  Urológia
  Gasztroenterológia
  Bőrgyógyászat
  Szemészet
  Infektológia
  Geriátria
  Hematológia

Amennyiben érdekli az állás, jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével. 

“A rendelőben nyugodt környezet uralkodik, ami segít a beteg gyermekkel és a szülővel történő tartalmas kommunikáció kialakításában, a szakmai szempontok higgadt értékelésében és a megfelelő döntések meghozatalában. Törődést érez így a gyermek és a szülő és emiatt egyre több visszatérő páciensem van.

Köszönöm a bizalmat!
 

 

Dr.Rozovljan László – Csecsemő és Gyermek orvos