Monor-Med

Időpontfoglalás: +36 29 953 254

Szakrendeléseink

Belgyógyászat

A belgyógyászat egészében vizsgálja a szervezetet, a belső szervek működését, több szakterületet integrál a megelőzéstől a rehabilitációig.

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyász a bőr – mint legnagyobb szervünk – a haj és a körmök betegségeivel foglalkozik. Ehhez a szakterülethez tartozik például az ekcéma, a pikkelysömör és az egyéb bőrkiütések okainak feltárása és kezelése csakúgy, mint az anyajegyek általános szűrése.

Diabetológia

A diabetológia a cukorháztartás zavaraival, illetve a cukorbetegség megelőzésével, kezelésével, valamint szövődményeivel foglalkozik.

Dietetika

Személyre szabott táplálkozási tanácsadás és dédiétatervezés az egészséges életmód és a különböző betegségek megelőzése érdekében.

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik.

Fül-orr-gégészet

Ehhez a szakterülethez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei, valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.

Gyermekorvos

A gyermek egészségi állapotának megfigyelése születéstől 18 éves korig, a fejlődési rendellenességek és az esetleges betegségek korai felismerése és kezelése.

Gyermek Ortopédia

A gyermekortopédia a gyermekkorban előforduló csont-, ízületi-, és izomrendszeri megbetegedésekkel foglalkozik. A gyermekortopédusok célja a gyermekek mozgásszervi betegségeinek korai felismerése, megelőzése, illetve a konzervatív és sebészi kezelések végzése.

Gyógytorna

A gyógytornász a mozgásszervi, testtartással kapcsolatos hibák, betegségek javításán dolgozik. Munkája során hasznos tartásjavító gyakorlatokat tanít, mozgásmintákat mutat, és az életmóddal kapcsolatos tanácsokat is ad.

Kardiológia

A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.

Neurológia

A neurológia (ideggyógyászat) a központi (agy és gerincvelő) és a perifériás (környéki) idegrendszer szervi betegségeivel foglalkozó terület. A szakterülethez tartozik az agy, a gerincvelő, a környéki idegek és a hozzájuk tartozó ideg-izom átmenet betegségeinek vizsgálata és kezelése.

Laboratórium

Vér-és vizeletvizsgálatok, valamint egyéb labordiagnosztikai tesztek az egészségügyi állapot pontos felmérésére.

Szülész-nőgyógyászat

A nőgyógyászati szakrendelés felkeresése nem csak panasz esetén, hanem preventív jelleggel is, éves gyakorisággal javasolt a rákmegelőző állapotok időbeni felismeréséhez. Terhesség gondozása, nőgyógyászati betegségek diagnosztikája és kezelése.

Ortopédia

Mozgásszervi problémák diagnosztikája, kezelése és konzultáció műtéti megoldásokról, rechabilitációról.

Pár-és családterápia

Kapcsolati problémák kezelése, kommunikációs technikák fejlesztése a harmonikus családi életért.

Pszichológia

Lelki egészség megőrzése, stressz, szorongás, depresszió kezelése egyéni terápiás módszerekkel.

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek, vagyis a gerinc, a csontok, a porcok, az ízületek és inak, izmok konzervatív (nem műtéti) kezelésével foglalkozik.

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahang képalkotó vizsgálat mely a belső szervek állapotának felmérésére szolgál, fájdalmak vagy tünetek szervi okát keresi, a radiológus orvos ezzel a vizsgálattal képes megelőzni vagy éppen indikálni egy orvosi beavatkozást, mindezt teljesen kíméletesen, fájdalommentesen és a legkisebb kockázat nélkül.

PrenaGenetics ®

A prenateszt korai információt nyújt a magzat állapotáról, lehetővé téve szükség esetén az időbeni beavatkozást és a megfelelő szülészeti ellátást.

OKOSLELET

14 betegségcsoport meglétének kockázatát képes megbecsülni. Laikusok számára is érthető módon nyújt tájékoztatást a laborvizsgálatának eredményéről, a lehetséges eltérésekről és annak okairól.