Monor-Med

Dr Fábián Letícia

Bemutatkozása

2001- ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A rezidensképzést követően a Fővárosi Szent István Kórházban, majd az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban dolgoztam. 2012-ben szereztem meg fül-orr-gégész szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel. 2015. óta csak járóbeteg ellátásban tevékenykedem. Az általános felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti problémákon kívül (felső légúti betegségek, fülbetegségek, szénanátha) elmélyültebben foglalkozom szédüléssel járó (otoneurológiai) kórképek diagnosztikájával és kezelésével.

Dr Szabó Mónika

Bemutatkozása

Dr. Szabó Mónika pszichiáter szakorvos vagyok. 20 éve foglalkozom lelki problémákban szenvedő betegekkel. Szakmai tapasztalatot fekvőbeteg ellátás területén a debreceni Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai Osztályán majd a Nyírő Gyula Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán szereztem. Későbbiekben járóbeteg ellátásban dolgozom – többek között – 12 éve  a monori szakrendelőben is. Az évek folyamán a pszichiátriai betegségek széles skálájával foglalkozom: hangulati problémák, szorongás, pánik, fóbiák, kényszer, pszichotikus kórképek, időskori mentális problémák, pszichoszomatikus betegségek, alvászavarok, önértékelési, életvezetési problémák. Gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiás szemléletű betegvezetéssel, szupportív pszichoterápiával tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulókhoz. 

Gál Cecília

Bemutatkozása

A Semmelweis Egyetem dietetikus szakán szereztem a diplomámat 2011-ben. Munkásságomat a
visegrádi kórházban indítottam útjára és jelenleg a kistarcsai Flór Ferenc kórházban boldogítom a
helyes étrendre vágyókat. 
Várom Önt is bizalommal, ha gasztroenterologiai, anyagcsere, testsúly, allergia vagy bármely más
egyéb ok miatt szeretne változtatni a táplálkozásán.

Dr Kelemen Katalin

Bemutatkozása

A Belgrádi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986-ben. Radiológiából Budapesten szakvizsgáztam 1995-ben. Tapasztalataimat-főleg az ultrahang diagnosztika területén-a kiskunhalasi Semmelweis és a bajai Szent Rókus Kórházban valamint  Dunavecse Rendelő Intézetében szereztem. Jelenleg főállásban- radiológus főorvosként- a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban dolgozom.

Dr Molnár Csaba

Bemutatkozása

1994-ben szereztem meg az orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 1994-óta dolgozom a kistarcsai Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán. Ebben a kiváló háttér kórházban vezetem a szüléseket és végzem a műtéteket. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl, fő érdeklődési területem a várandósgondozás, koraszülés-megelőzés, szülésvezetés, ultrahang diagnosztika, fogamzásgátlás, nőgyógyászati műtétek, valamint a változókori panaszok és megbetegedések ellátása. Szakmailag a legfontosabb nőorvosi feladatnak tartom a komplex nőgyógyászati rákszűrést. 2009-óta szülész-nőgyógyász főorvosként tevékenykedem. Elvégeztem a neonatológiai és kolposzkópos szakképzéseket.„B” kategóriájú szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai képzettséggel rendelkezem. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a MSZNUT-nak.

Dr Surman Adrienn

Bemutatkozása

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán végeztem, 2004-ben szereztem diplomát. 2010-ben belgyógyászatból, majd 2012-ben kardiológiából szakvizsgáztam, kiváló minősítéssel. Jelenleg főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia Osztályán dolgozom.

Dr Vajda Mária

Bemutatkozása

1984-ben végeztem a SOTE-n.A Magyar Honvédségnél kezdtem az orvosi pályámat. A szakvizsgához szükséges szakmai gyakorlatokat a MNKK bőrgyógyászati osztályán és a SOTE Bőrgyógyászati Klinikán teljesítettem.Szakvizsgámat bőrgyógyászatból,nemi beteg gondozásból és kozmetológiából Budapesten a SOTE-n teljesítettem. Későbbiekben a Vecsési Egészségügyi Szolgálatnál a szakrendelőben kezdtem dolgozni,ahol jelenleg is rendelek. Ezenkívül Monoron a szakorvosi rendelőintézet bőr- és nemibeteg  gondozói szakrendelésén dolgozom .

Dr Varga Annamária

Bemutatkozása

1985-ben szereztem orvos-doktori diplomát a kolozsvári Orvostudományi Egyetemen. 1991-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam, 2001 óta a Magyar Diabetes Társaság diabetológus orvosa  vagyok, 2010-ben Németországban letettem a geriátriai szakvizsgát. 1986 februárjától  a debreceni Kenézy Gyula Kórház belgyógyászati/betegfelvételi osztályan dolgoztam. 1993. november – 2000 december között a visegrádi Rehabilitációs Szakkórhazban, 2001 január – 2007 februárig a budapesti Szent Ferenc Kórház adjunktusaként a  belgyógyászati osztályon és a  diabetológiai ambulancián tevékenykedtem . 2007 február – 2016 június 30. között több németországi Klinika belgyógyászati, diabetológiai és geriátriai profilú osztályán dolgoztam főorvosként. A MonorMed-nel szeretnék a különböző belgyógyászati betegségekben szenvedőknek minél szélesebb körű kivizsgálást és kezelést nyújtani. Tekintettel arra, hogy a cukorbetegség korunk népbetegségé, fontosnak tartom ennek mielőbbi szűrését és korai kezelését a késői szövődmények kialakulásának megelőzésé céljából.

Dr Vargha Eszter

Bemutatkozása

Évek óta dolgozom az állami egészségügyi rendszerben, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház jóhírű fül-orr-gégészeti osztálya mellett több kórház fül-orr-gégészetén megfordultam, és évek óta dolgozom állami járóbeteg szakellátásban is. Szakmailag lelkiismeretes munkára törekszem, szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is helytállok. Orvosként igyekszem, hogy a szakmai hitelesség mellett emberséges is legyek- megteremtve a lehetőségehez képest nyugodt és barátságos légkört. Azt gondolom, hogy eddigi pályám során szerzett tapasztalataimat a magán ellátásban is jól tudnám kamatoztatni, mindezt megfelelő kórházi háttérrel

Dr Varga Márta

Bemutatkozása

Általános orvosi diplomámat 2004-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, ezt követően szülészetből és nőgyógyászatból tettem szakvizsgát 2011-ben. Az elmúlt években mind az állami, mind pedig a magánegészségügy területén alkalmam nyílt arra, hogy megszerzett tudásomat kamatoztassam és tovább bővítsem.

Dr Zolnay Péter

Bemutatkozása

Dr. Zolnay Péter orvosi diplomájának megszerzése után /1989/ az Országos Reumatológiai és
Fizioterápiás Intézetben kezdte meg orvosi tevékenységét. Ösztöndíjasként Párizsban /1993-1994/
majd Zürichben /1997/ dolgozott és kutatási, oktatási tevékenységet vállalt. 
Jelenleg Budapesten a Budai Irgalmasrendi Kórházban főorvosi beosztásban dolgozik, de Cegléden is
konzultánsként tevékeny.
Szakvizsgát szerzett reumatológiából és fizioterápiából /1994/, majd a betegellátás mellett a Roche
svájci gyógyszercég magyarországi orvosigazgatójaként dolgozott /1999-2009/.
Fő tevékenységi területe közé tartoznak a gyulladásos és metabolikus csont-ízületi betegségek,
gerincbántalmak, izomfájdalmak, köszvény és a stressz okozta mozgásszervi betegségek
diagnosztikája és kezelése.
Okleveles közgazdász diplomát szerzett /2011/, valamint az üzleti tudományok / MBA/ diplomájával
is rendelkezik /2011/
Szerepet vállalt a mozgásszervi betegségek tájékoztatásában a lakosság körében a Videoklinika
reumatológusaként, számos alkalommal a média különböző orgánumaiban osztott meg közérdekű
információkat. Számos tudományos közleménye jelent meg, rendszeres résztvevője a nemzetközi
reumatológiai rendezvényeknek.
Angol és francia nyelven beszél anyanyelven kívül.

Dr Rozovljan László

Bemutatkozása

Bemutatkozás

  • 2013-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
  • A diploma megszerzését követően 2019-ig Miskolcon, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgoztam, mely az ország egyik legnagyobb gyermekgyógyászati intézménye. Itt lehetőségem nyílt széleskörű tapasztalatot szerezni a gyermekkori kórképekkel kapcsolatban. Ez idő alatt közel egy évig teljesítettem mentőorvosként szolgálatot gyermekmentőn.
  • 2018-ban sikeres szakvizsgát tettem.
  • 2019 szeptemberétől a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Csecsemő-és Gyermekosztályán dolgozom gyermekgyógyászként.
  • A korábbiakban és jelenleg is vállalok másodállásként városi gyermekorvosi ügyeletet megyeszékhelyeken.
  • Munkám során szeretem megtalálni a közös hangot a gyermekekkel és a szülőkkel is, és igyekszem biztosítani a megfelelő kommunikációt és a jó hangulatot a vizsgálat során.

Szakmai tevékenység

  • Akut betegségek ellátása: megfelelő időben történő gyermekorvosi vizsgálat és tanácsadás, vagy gyógyszeres kezelés segítségével sok esetben el lehet kerülni a kórházba történő beutalást. Ez leginkább a láz, a légzőszervi betegségek (akut hörgőgyulladás, tüdőgyulladás, kezdődő, vagy enyhe krupp,), a tüszős mandulagyulladás, fülfájás, hasfájás, kezdődő húgyuti fertőzés illetve az akut gyomor-és bélhurut esetében tapasztalható.
  • Krónikus, hetek óta tartó panaszok: a meglévő leletek áttekintése a cél, amennyiben a panaszokkal specialistához - például gyermekkardiológushoz, gyermek pulmonológushoz - még nem fordultak, ilyen szakvéleményt nem kaptak. Amennyiben nem szükségesek további vizsgálatok, tanácsadás történik, mely gyógyszeres kezelést is magában foglalhat. Amennyiben további vizsgálatokra van szükség, a gyermeket megfelelő specialistához, vagy ellátó intézménybe irányítjuk.
  • Percentilis görbék alapján történő növekedési és súlygyarapodási fejlődés megítélése.
  • Gyermeksebészeti beavatkozást nem igénylő sebellátás a seb állapotától függően igénybe vehető! Ugyanígy fitymaszűkület és fitymaletapadás megítélése, szükség esetén a letapadás megszűntetése is.

Folyamatosan bővülünk!

Következő orvosunk kiléte még rejtély, de a jövőben dinamikus fejlődésünkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni.