Monor-Med

Bemutatkozása

Bemutatkozás: 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. A szakmai tapasztalatomat a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán szereztem, majd 2018-ban sikeres neurológiai szakvizsgát tettem. Jelenleg is neurológia osztályon dolgozom. Az agy és az idegrendszer betegségeivel foglalkozom, köztük a stroke, parkinson, demencia, perifériás idegrendszer betegségei.

Dr Rozovljan László

Bemutatkozása

Bemutatkozás

  • Az orvosi diploma megszerzését követően hat évig a nagy múltú Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgoztam, Miskolcon, mely az ország egyik legnagyobb gyermekgyógyászati intézménye. Egy évig teljesítettem mentőorvosi szolgálatot is gyermekrohamkocsin.
  • 2018-ban sikeres szakvizsgát tettem csecsemő-és gyermekgyógyászatból.
  • Évekig teljesítettem Miskolcon és Egerben területi gyermekorvosi ügyeleti ellátást.
  • 2019 szeptemberétől a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Csecsemő-és Gyermekosztályán dolgozom gyermekgyógyászként.
  • Munkám során igyekszem megtalálni a közös hangot a gyermekekkel és a szülőkkel is, ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy a mindennapi munka során nem jut elég idő a megfelelő felvilágosításra, tanácsadásra, tények megerősítésére, tévhitek cáfolására. Rendelésemen az alábbi, általános gyermekgyógyászati kérdésekkel, tünetekkel, tanácsadással foglalkozom:

   

  • Torokfájás, orrfolyás, be-és kilégzési nehezítettség (fulladás), köhögés
  • Hányás, hasmenés, székrekedés, hasfájás
  • Láz
  • Újszülöttekkel és csecsemőkkel kapcsolatos táplálási tanácsadás
  • Súly-és hosszfejlődés követése
  • Fülfájás
  • Gyermekkori kiütések
  • Húgyuti fertőzések
  • Fitymaletapadás, fitymaszűkület

Kovácsné Baranyi Judit

Bemutatkozása

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán szereztem gyógytornász diplomámat 2005-ben. Ezután gyógytornász asszisztensként dolgoztam Ausztáliában, a Canberra Hospital-ban, ahol lehetőségem nyílt neurológiai és mozgásszervi rehabilitációba bekapcsolódni. 2008-tól az Országos Klinikai és Idegtudományi Intézetben dolgozom, Budapesten, ahol többek között stroke-on, agyvérzésen, gerincműtéten, agyműtéten átesett betegek első ellátásában veszek részt. Az Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülténél rendszeresen tartottam tartásjavító gerinctornát, felnőttek és iskolás korú gyerek számára. 

Dr Szabó Mónika

Bemutatkozása

Dr. Szabó Mónika pszichiáter szakorvos vagyok. 20 éve foglalkozom lelki problémákban szenvedő betegekkel. Szakmai tapasztalatot fekvőbeteg ellátás területén a debreceni Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai Osztályán majd a Nyírő Gyula Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán szereztem. Későbbiekben járóbeteg ellátásban dolgozom – többek között – 12 éve  a monori szakrendelőben is. Az évek folyamán a pszichiátriai betegségek széles skálájával foglalkozom: hangulati problémák, szorongás, pánik, fóbiák, kényszer, pszichotikus kórképek, időskori mentális problémák, pszichoszomatikus betegségek, alvászavarok, önértékelési, életvezetési problémák. Gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiás szemléletű betegvezetéssel, szupportív pszichoterápiával tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulókhoz. 

Gál Cecília

Bemutatkozása

A Semmelweis Egyetem dietetikus szakán szereztem a diplomámat 2011-ben. Munkásságomat a
visegrádi kórházban indítottam útjára és jelenleg a kistarcsai Flór Ferenc kórházban boldogítom a
helyes étrendre vágyókat. 
Várom Önt is bizalommal, ha gasztroenterologiai, anyagcsere, testsúly, allergia vagy bármely más
egyéb ok miatt szeretne változtatni a táplálkozásán.

Dr Kelemen Katalin

Bemutatkozása

A Belgrádi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986-ben. Radiológiából Budapesten szakvizsgáztam 1995-ben. Tapasztalataimat-főleg az ultrahang diagnosztika területén-a kiskunhalasi Semmelweis és a bajai Szent Rókus Kórházban valamint  Dunavecse Rendelő Intézetében szereztem. Jelenleg főállásban- radiológus főorvosként- a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban dolgozom.

Dr Molnár Csaba

Bemutatkozása

1994-ben szereztem meg az orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 1994-óta dolgozom a kistarcsai Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán. Ebben a kiváló háttér kórházban vezetem a szüléseket és végzem a műtéteket. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl, fő érdeklődési területem a várandósgondozás, koraszülés-megelőzés, szülésvezetés, ultrahang diagnosztika, fogamzásgátlás, nőgyógyászati műtétek, valamint a változókori panaszok és megbetegedések ellátása. Szakmailag a legfontosabb nőorvosi feladatnak tartom a komplex nőgyógyászati rákszűrést. 2009-óta szülész-nőgyógyász főorvosként tevékenykedem. Elvégeztem a neonatológiai és kolposzkópos szakképzéseket.„B” kategóriájú szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai képzettséggel rendelkezem. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a MSZNUT-nak.

Dr Surman Adrienn

Bemutatkozása

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán végeztem, 2004-ben szereztem diplomát. 2010-ben belgyógyászatból, majd 2012-ben kardiológiából szakvizsgáztam, kiváló minősítéssel. Jelenleg főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia Osztályán dolgozom.

Dr Vajda Mária

Bemutatkozása

1984-ben végeztem a SOTE-n.A Magyar Honvédségnél kezdtem az orvosi pályámat. A szakvizsgához szükséges szakmai gyakorlatokat a MNKK bőrgyógyászati osztályán és a SOTE Bőrgyógyászati Klinikán teljesítettem.Szakvizsgámat bőrgyógyászatból,nemi beteg gondozásból és kozmetológiából Budapesten a SOTE-n teljesítettem. Későbbiekben a Vecsési Egészségügyi Szolgálatnál a szakrendelőben kezdtem dolgozni,ahol jelenleg is rendelek. Ezenkívül Monoron a szakorvosi rendelőintézet bőr- és nemibeteg  gondozói szakrendelésén dolgozom .

Dr Varga Annamária

Bemutatkozása

1985-ben szereztem orvos-doktori diplomát a kolozsvári Orvostudományi Egyetemen. 1991-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam, 2010-ben Németországban letettem a geriátriai szakvizsgát. 1986 februárjától  a debreceni Kenézy Gyula Kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam. 1993. november – 2000 december között a visegrádi Rehabilitációs Szakkórházban, 2001 január – 2007 februárig a budapesti Szent Ferenc Kórház adjunktusaként a  belgyógyászati osztályon és a  diabetológiai ambulancián tevékenykedtem . 2007 február – 2016 június 30. között több németországi Klinika belgyógyászati, diabetológiai és geriátriai profilú osztályán dolgoztam főorvosként. A MonorMed-nel szeretnék a különböző belgyógyászati betegségekben szenvedőknek minél szélesebb körű kivizsgálást és kezelést nyújtani. Tekintettel arra, hogy a cukorbetegség korunk népbetegségé, fontosnak tartom ennek mielőbbi szűrését és korai kezelését a késői szövődmények kialakulásának megelőzésé céljából.

Dr Vargha Eszter

Bemutatkozása

Évek óta dolgozom az állami egészségügyi rendszerben, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház jóhírű fül-orr-gégészeti osztálya mellett több kórház fül-orr-gégészetén megfordultam, és évek óta dolgozom állami járóbeteg szakellátásban is. Szakmailag lelkiismeretes munkára törekszem, szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is helytállok. Orvosként igyekszem, hogy a szakmai hitelesség mellett emberséges is legyek- megteremtve a lehetőségehez képest nyugodt és barátságos légkört. Azt gondolom, hogy eddigi pályám során szerzett tapasztalataimat a magán ellátásban is jól tudnám kamatoztatni, mindezt megfelelő kórházi háttérrel

Dr Varga Márta

Bemutatkozása

Általános orvosi diplomámat 2004-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, ezt követően szülészetből és nőgyógyászatból tettem szakvizsgát 2011-ben. Az elmúlt években mind az állami, mind pedig a magánegészségügy területén alkalmam nyílt arra, hogy megszerzett tudásomat kamatoztassam és tovább bővítsem.

Dr Zolnay Péter

Bemutatkozása

Dr. Zolnay Péter orvosi diplomájának megszerzése után /1989/ az Országos Reumatológiai és
Fizioterápiás Intézetben kezdte meg orvosi tevékenységét. Ösztöndíjasként Párizsban /1993-1994/
majd Zürichben /1997/ dolgozott és kutatási, oktatási tevékenységet vállalt. 
Jelenleg Budapesten a Budai Irgalmasrendi Kórházban főorvosi beosztásban dolgozik, de Cegléden is
konzultánsként tevékeny.
Szakvizsgát szerzett reumatológiából és fizioterápiából /1994/, majd a betegellátás mellett a Roche
svájci gyógyszercég magyarországi orvosigazgatójaként dolgozott /1999-2009/.
Fő tevékenységi területe közé tartoznak a gyulladásos és metabolikus csont-ízületi betegségek,
gerincbántalmak, izomfájdalmak, köszvény és a stressz okozta mozgásszervi betegségek
diagnosztikája és kezelése.
Okleveles közgazdász diplomát szerzett /2011/, valamint az üzleti tudományok / MBA/ diplomájával
is rendelkezik /2011/
Szerepet vállalt a mozgásszervi betegségek tájékoztatásában a lakosság körében a Videoklinika
reumatológusaként, számos alkalommal a média különböző orgánumaiban osztott meg közérdekű
információkat. Számos tudományos közleménye jelent meg, rendszeres résztvevője a nemzetközi
reumatológiai rendezvényeknek.
Angol és francia nyelven beszél anyanyelven kívül.

Dr Mutnéfalvy Zoltán

Bemutatkozása

Szép éveket töltöttem a monori József Attila Gimnázium hatosztályos tagozatán, ott kezdtem el érdeklődni a reál tárgyak, főként a biológia és a fizika iránt. Érettségi után a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytattam tanulmányaimat, 2005-ben szereztem általános orvosi diplomát. Rezidens éveimet a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kardiológiai osztályán és a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikáján töltöttem, mindkét helyre hálás szívvel gondolok, az elméleti tudás gyakorlatba történő átültetésében és az orvosi, belgyógyászati szemlélet kialakításában sok segítséget kaptam. A belgyógyászattal járó „nyomozó munka” rögtön megtetszett, nem volt kérdés többé, hogy mire szakosodjam. A rezidens képzést követően Cegléden, a Belgyógyászati osztályon helyezkedtem el, ahol azóta is dolgozom, a betegségek széles spektrumát ismerhettem meg. Belgyógyászat szakvizsgámat 2010-ben szereztem meg.

Dr Király Csaba

Bemutatkozása

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, 2015. óta dolgozom főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel tettem szülészet-nőgyógyászatból.

Nőgyógyászati szakterületen a rendszeres szűrővizsgálatokon túl a nőgyógyászati betegségek kivizsgálásával és gyógyításával foglalkozom, ez magában foglalja a laparoscopos és hysteroscopos beavatkozásokat is.

Szülészeti területen végzett tevékenységem során eddig több, mint 500 szülést vezettem. Kiemelten fontosnak tartom a szülészetben az alapos várandósgondozást, valamint a társbetegségek mielőbbi kiszűrését és ennek kapcsán a társszakmákkal történő szoros együttműködést.

Fő érdeklődési területem a méh fejlődési rendellenességek endoszkópos diagnosztikája és terápiája, ezzel a témakörrel már egyetemi éveim alatt is behatóan foglalkoztam.

Dr Kocsi Anikó

Bemutatkozása

1997-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Munkahelyem az Uzsoki utcai Kórház Belgyógyászati osztályát követően a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Belgyógyászata, mely Pest megyei Diabetológiai Centrum és egyben a kórház Sürgősségi Betegfelvételi Osztálya volt. Mindkét osztályon nagyrészt cukorbetegekkel foglalkoztam, melynek köszönhetően a diabetológia ma is fő tevékenységem közé tartozik. 2001-ben az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetemen Orvos jogász szakoklevelet szereztem. Érdeklődési területem az euthanasia kérdésköre. 2002-ben belgyógyászat, majd ezt követően pszichoterapia és foglalkozás-egészségügy szakvizsgát tettem. Pszichotherápiához a gyakorlataimat a Semmelweis Egyetem Pszichiatriai Klinikán , illetve a Napkör keretein belül végeztem, melynek eredményeképpen a kognitív és viselkedés terápiában jártasságot szereztem. 2006-ban diabetológus minősítést kaptam azóta is a diabetológiai társaság által akkreditált diabetológiai szakrendeléseken dolgozom. Tanulmányaimat és a gyakorlati munka elsajátítását Dr. Kovács András Főorvos támogatta. Szabadidőmben természetjáró, színházlátogató ember vagyok, kiemelten érdeklődve az új tehetségek iránt. Bár soraim végére hagytam, de életem legfontosabb része a család, mely nélkül nem tudnám a szakmám teljességgel végezni.

Mandik Gabriella

Bemutatkozása

Első diplomámat a szegedi József Attila Tudományegyetem Bölcsészkarán szereztem. Tíz éve dolgozom családkonzulenskét, a Wesley János Főiskolán 2011-ben végeztem kiváló minősítéssel. Azóta tagja vagyok a Magyar Családterápiás Egyesületnek, amely szervezet összefogja és koordinálja Magyarországon ezt a fajta tevékenységet, illetve képzéseket, továbbképzéseket szervez. Honlapjukról részletesen tájékozódhat a terapeuták, konzulensek tevékenységéről. Amivel nem foglalkozom: egyéni pszichoterápia.

Egyéni konzultáció, tanácsadás: 55 perc

Pár-vagy családterápiás ülés: 80 perc

Dr Váraljai Vanda

Bemutatkozása

Bemutatkozás: 

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi karán. 2019-ben kiváló minősítéssel szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2016-tól a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkorház szülészeti–nőgyógyászati osztályán dolgozom, ahol megfelelő kórházi háttér, modern központi műtő, valamint újszerű, otthonos jól felszerelt szülőszoba áll a betegek rendelkezésére.
Munkám során gyakran tapasztaltam, hogy a betegek egy része bátrabban fordul női nőgyógyászhoz, könnyebben osztják meg problémáikat. A magánrendelőmben a vizsgálat, konzultáció során az a célom, hogy baráti környezetben teljes körű felvilágosítás-vizsgálat után betegeim bármilyen félelem, kérdés nélkül, elégedetten távozzanak.

 

Szakmai tevékenység: 

Teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálat:

 • méhnyak rákszűrés
 • hüvelyi fertőzések diagnosztikája és kezelése
 • mikrobiológiai tenyésztés
 • STD (Chlamydia-, Ureaplasma-, és Mycoplasma-szűrés )
 • HPV (human papillóma vírus) szűrése, tipizálása , HPV vakcináció
 • fogamzásgátlás, sürgősségi fogamzásgátlás, spirál felhelyezése, ellenőrzése
 • vérzészavarok, menstruációs problémák kezelése

Teljes körű meddőségi kivizsgálás , tanácsadás

Terhességvállalás előtti tanácsadás, kivizsgálás, terhesgondozás

Változókori panaszok

Dr Kiss Anna Laura

Bemutatkozása

Diplomámat 2012-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Fül-orr-gégészeti Profilján kezdtem el dolgozni. A főváros nagy régiójú kórházában a fül-orr-gégészeti betegségek széles spektrumával találkoztam, továbbá lehetőségem volt több klinikai vizsgálatban is szakmai tapasztalatot szerezni. A fekvőbetegek ellátása mellett gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti járóbeteg szakambulanciákon is rendeltem. 2017-ben kiválóan megfelelt minősítéssel fül-orr-gégegyógyászatból szakvizsgát tettem.

Elengedhetetlennek tartom, hogy a hozzám forduló páciensek igényes és magas szintű ellátásban részesüljenek. Nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő kommunikációra, mely a bizalmon, kölcsönös tiszteleten alapuló, jó orvos-beteg viszony és sikeres gyógyító munka alapja.

Hamarosan!

Bemutatkozása

Hamarosan!

Bemutatkozása

Folyamatosan bővülünk!

Következő orvosunk kiléte még rejtély, de a jövőben dinamikus fejlődésünkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni.