Monor-Med

Bemutatkozása

Bemutatkozás: 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. A szakmai tapasztalatomat a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán szereztem, majd 2018-ban sikeres neurológiai szakvizsgát tettem. Jelenleg is neurológia osztályon dolgozom. Az agy és az idegrendszer betegségeivel foglalkozom, köztük a stroke, parkinson, demencia, perifériás idegrendszer betegségei.

Dr Rozovljan László

Bemutatkozása

Bemutatkozás

  • 2013-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
  • A diploma megszerzését követően 2019-ig Miskolcon, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgoztam, mely az ország egyik legnagyobb gyermekgyógyászati intézménye. Itt lehetőségem nyílt széleskörű tapasztalatot szerezni a gyermekkori kórképekkel kapcsolatban. Ez idő alatt közel egy évig teljesítettem mentőorvosként szolgálatot gyermekmentőn.
  • 2018-ban sikeres szakvizsgát tettem.
  • 2019 szeptemberétől a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Csecsemő-és Gyermekosztályán dolgozom gyermekgyógyászként.
  • A korábbiakban és jelenleg is vállalok másodállásként városi gyermekorvosi ügyeletet megyeszékhelyeken.
  • Munkám során szeretem megtalálni a közös hangot a gyermekekkel és a szülőkkel is, és igyekszem biztosítani a megfelelő kommunikációt és a jó hangulatot a vizsgálat során.

Szakmai tevékenység

  • Akut betegségek ellátása: megfelelő időben történő gyermekorvosi vizsgálat és tanácsadás, vagy gyógyszeres kezelés segítségével sok esetben el lehet kerülni a kórházba történő beutalást. Ez leginkább a láz, a légzőszervi betegségek (akut hörgőgyulladás, tüdőgyulladás, kezdődő, vagy enyhe krupp,), a tüszős mandulagyulladás, fülfájás, hasfájás, kezdődő húgyuti fertőzés illetve az akut gyomor-és bélhurut esetében tapasztalható.
  • Krónikus, hetek óta tartó panaszok: a meglévő leletek áttekintése a cél, amennyiben a panaszokkal specialistához - például gyermekkardiológushoz, gyermek pulmonológushoz - még nem fordultak, ilyen szakvéleményt nem kaptak. Amennyiben nem szükségesek további vizsgálatok, tanácsadás történik, mely gyógyszeres kezelést is magában foglalhat. Amennyiben további vizsgálatokra van szükség, a gyermeket megfelelő specialistához, vagy ellátó intézménybe irányítjuk.
  • Percentilis görbék alapján történő növekedési és súlygyarapodási fejlődés megítélése.
  • Gyermeksebészeti beavatkozást nem igénylő sebellátás a seb állapotától függően igénybe vehető! Ugyanígy fitymaszűkület és fitymaletapadás megítélése, szükség esetén a letapadás megszűntetése is.

Csobán Piroska

Bemutatkozása

Csobán Piroska vagyok, gyógytornászként dolgozom azóta, mióta megkaptam a diplomám Budapesten, a HIETE Főiskolai karán 1998-ban. Pályám kezdetén Debrecenben és Hajdúszoboszlón dolgoztam az ottani városi gyógyfürdőkben és részt vállaltam a házi betegápolásban is mint gyógytornász. Jelenleg Cegléden élek, 12 évig a gyógyfürdőben, most pedig egy rehabilitációs központban folytatom a munkám. A gyógytorna számomra hivatás, nagy örömmel tölt el ha segíthetek a hozzám fordulóknak állapotuk javításában, fájdalmaik csökkentésében és esetlegesen az  életmódjuk változtatásában.

Kovácsné Baranyi Judit

Bemutatkozása

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán szereztem gyógytornász diplomámat 2005-ben. Ezután gyógytornász asszisztensként dolgoztam Ausztáliában, a Canberra Hospital-ban, ahol lehetőségem nyílt neurológiai és mozgásszervi rehabilitációba bekapcsolódni. 2008-tól az Országos Klinikai és Idegtudományi Intézetben dolgozom, Budapesten, ahol többek között stroke-on, agyvérzésen, gerincműtéten, agyműtéten átesett betegek első ellátásában veszek részt. Az Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülténél rendszeresen tartottam tartásjavító gerinctornát, felnőttek és iskolás korú gyerek számára. 

Dr Fábián Letícia

Bemutatkozása

2001- ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A rezidensképzést követően a Fővárosi Szent István Kórházban, majd az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban dolgoztam. 2012-ben szereztem meg fül-orr-gégész szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel. 2015. óta csak járóbeteg ellátásban tevékenykedem. Az általános felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti problémákon kívül (felső légúti betegségek, fülbetegségek, szénanátha) elmélyültebben foglalkozom szédüléssel járó (otoneurológiai) kórképek diagnosztikájával és kezelésével.

Dr Szabó Mónika

Bemutatkozása

Dr. Szabó Mónika pszichiáter szakorvos vagyok. 20 éve foglalkozom lelki problémákban szenvedő betegekkel. Szakmai tapasztalatot fekvőbeteg ellátás területén a debreceni Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai Osztályán majd a Nyírő Gyula Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán szereztem. Későbbiekben járóbeteg ellátásban dolgozom – többek között – 12 éve  a monori szakrendelőben is. Az évek folyamán a pszichiátriai betegségek széles skálájával foglalkozom: hangulati problémák, szorongás, pánik, fóbiák, kényszer, pszichotikus kórképek, időskori mentális problémák, pszichoszomatikus betegségek, alvászavarok, önértékelési, életvezetési problémák. Gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiás szemléletű betegvezetéssel, szupportív pszichoterápiával tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulókhoz. 

Gál Cecília

Bemutatkozása

A Semmelweis Egyetem dietetikus szakán szereztem a diplomámat 2011-ben. Munkásságomat a
visegrádi kórházban indítottam útjára és jelenleg a kistarcsai Flór Ferenc kórházban boldogítom a
helyes étrendre vágyókat. 
Várom Önt is bizalommal, ha gasztroenterologiai, anyagcsere, testsúly, allergia vagy bármely más
egyéb ok miatt szeretne változtatni a táplálkozásán.

Dr Kelemen Katalin

Bemutatkozása

A Belgrádi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986-ben. Radiológiából Budapesten szakvizsgáztam 1995-ben. Tapasztalataimat-főleg az ultrahang diagnosztika területén-a kiskunhalasi Semmelweis és a bajai Szent Rókus Kórházban valamint  Dunavecse Rendelő Intézetében szereztem. Jelenleg főállásban- radiológus főorvosként- a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban dolgozom.

Dr Molnár Csaba

Bemutatkozása

1994-ben szereztem meg az orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 1994-óta dolgozom a kistarcsai Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán. Ebben a kiváló háttér kórházban vezetem a szüléseket és végzem a műtéteket. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl, fő érdeklődési területem a várandósgondozás, koraszülés-megelőzés, szülésvezetés, ultrahang diagnosztika, fogamzásgátlás, nőgyógyászati műtétek, valamint a változókori panaszok és megbetegedések ellátása. Szakmailag a legfontosabb nőorvosi feladatnak tartom a komplex nőgyógyászati rákszűrést. 2009-óta szülész-nőgyógyász főorvosként tevékenykedem. Elvégeztem a neonatológiai és kolposzkópos szakképzéseket.„B” kategóriájú szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai képzettséggel rendelkezem. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a MSZNUT-nak.

Dr Surman Adrienn

Bemutatkozása

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán végeztem, 2004-ben szereztem diplomát. 2010-ben belgyógyászatból, majd 2012-ben kardiológiából szakvizsgáztam, kiváló minősítéssel. Jelenleg főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia Osztályán dolgozom.

Dr Vajda Mária

Bemutatkozása

1984-ben végeztem a SOTE-n.A Magyar Honvédségnél kezdtem az orvosi pályámat. A szakvizsgához szükséges szakmai gyakorlatokat a MNKK bőrgyógyászati osztályán és a SOTE Bőrgyógyászati Klinikán teljesítettem.Szakvizsgámat bőrgyógyászatból,nemi beteg gondozásból és kozmetológiából Budapesten a SOTE-n teljesítettem. Későbbiekben a Vecsési Egészségügyi Szolgálatnál a szakrendelőben kezdtem dolgozni,ahol jelenleg is rendelek. Ezenkívül Monoron a szakorvosi rendelőintézet bőr- és nemibeteg  gondozói szakrendelésén dolgozom .

Dr Varga Annamária

Bemutatkozása

1985-ben szereztem orvos-doktori diplomát a kolozsvári Orvostudományi Egyetemen. 1991-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam, 2010-ben Németországban letettem a geriátriai szakvizsgát. 1986 februárjától  a debreceni Kenézy Gyula Kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam. 1993. november – 2000 december között a visegrádi Rehabilitációs Szakkórházban, 2001 január – 2007 februárig a budapesti Szent Ferenc Kórház adjunktusaként a  belgyógyászati osztályon és a  diabetológiai ambulancián tevékenykedtem . 2007 február – 2016 június 30. között több németországi Klinika belgyógyászati, diabetológiai és geriátriai profilú osztályán dolgoztam főorvosként. A MonorMed-nel szeretnék a különböző belgyógyászati betegségekben szenvedőknek minél szélesebb körű kivizsgálást és kezelést nyújtani. Tekintettel arra, hogy a cukorbetegség korunk népbetegségé, fontosnak tartom ennek mielőbbi szűrését és korai kezelését a késői szövődmények kialakulásának megelőzésé céljából.

Dr Vargha Eszter

Bemutatkozása

Évek óta dolgozom az állami egészségügyi rendszerben, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház jóhírű fül-orr-gégészeti osztálya mellett több kórház fül-orr-gégészetén megfordultam, és évek óta dolgozom állami járóbeteg szakellátásban is. Szakmailag lelkiismeretes munkára törekszem, szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is helytállok. Orvosként igyekszem, hogy a szakmai hitelesség mellett emberséges is legyek- megteremtve a lehetőségehez képest nyugodt és barátságos légkört. Azt gondolom, hogy eddigi pályám során szerzett tapasztalataimat a magán ellátásban is jól tudnám kamatoztatni, mindezt megfelelő kórházi háttérrel

Dr Varga Márta

Bemutatkozása

Általános orvosi diplomámat 2004-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, ezt követően szülészetből és nőgyógyászatból tettem szakvizsgát 2011-ben. Az elmúlt években mind az állami, mind pedig a magánegészségügy területén alkalmam nyílt arra, hogy megszerzett tudásomat kamatoztassam és tovább bővítsem.

Dr Zolnay Péter

Bemutatkozása

Dr. Zolnay Péter orvosi diplomájának megszerzése után /1989/ az Országos Reumatológiai és
Fizioterápiás Intézetben kezdte meg orvosi tevékenységét. Ösztöndíjasként Párizsban /1993-1994/
majd Zürichben /1997/ dolgozott és kutatási, oktatási tevékenységet vállalt. 
Jelenleg Budapesten a Budai Irgalmasrendi Kórházban főorvosi beosztásban dolgozik, de Cegléden is
konzultánsként tevékeny.
Szakvizsgát szerzett reumatológiából és fizioterápiából /1994/, majd a betegellátás mellett a Roche
svájci gyógyszercég magyarországi orvosigazgatójaként dolgozott /1999-2009/.
Fő tevékenységi területe közé tartoznak a gyulladásos és metabolikus csont-ízületi betegségek,
gerincbántalmak, izomfájdalmak, köszvény és a stressz okozta mozgásszervi betegségek
diagnosztikája és kezelése.
Okleveles közgazdász diplomát szerzett /2011/, valamint az üzleti tudományok / MBA/ diplomájával
is rendelkezik /2011/
Szerepet vállalt a mozgásszervi betegségek tájékoztatásában a lakosság körében a Videoklinika
reumatológusaként, számos alkalommal a média különböző orgánumaiban osztott meg közérdekű
információkat. Számos tudományos közleménye jelent meg, rendszeres résztvevője a nemzetközi
reumatológiai rendezvényeknek.
Angol és francia nyelven beszél anyanyelven kívül.

Dr Mutnéfalvy Zoltán

Bemutatkozása

Szép éveket töltöttem a monori József Attila Gimnázium hatosztályos tagozatán, ott kezdtem el érdeklődni a reál tárgyak, főként a biológia és a fizika iránt. Érettségi után a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytattam tanulmányaimat, 2005-ben szereztem általános orvosi diplomát. Rezidens éveimet a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kardiológiai osztályán és a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikáján töltöttem, mindkét helyre hálás szívvel gondolok, az elméleti tudás gyakorlatba történő átültetésében és az orvosi, belgyógyászati szemlélet kialakításában sok segítséget kaptam. A belgyógyászattal járó „nyomozó munka” rögtön megtetszett, nem volt kérdés többé, hogy mire szakosodjam. A rezidens képzést követően Cegléden, a Belgyógyászati osztályon helyezkedtem el, ahol azóta is dolgozom, a betegségek széles spektrumát ismerhettem meg. Belgyógyászat szakvizsgámat 2010-ben szereztem meg.

Dr Király Csaba

Bemutatkozása

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, 2015. óta dolgozom főállásban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel tettem szülészet-nőgyógyászatból.

Nőgyógyászati szakterületen a rendszeres szűrővizsgálatokon túl a nőgyógyászati betegségek kivizsgálásával és gyógyításával foglalkozom, ez magában foglalja a laparoscopos és hysteroscopos beavatkozásokat is.

Szülészeti területen végzett tevékenységem során eddig több, mint 500 szülést vezettem. Kiemelten fontosnak tartom a szülészetben az alapos várandósgondozást, valamint a társbetegségek mielőbbi kiszűrését és ennek kapcsán a társszakmákkal történő szoros együttműködést.

Fő érdeklődési területem a méh fejlődési rendellenességek endoszkópos diagnosztikája és terápiája, ezzel a témakörrel már egyetemi éveim alatt is behatóan foglalkoztam.

Dr Kocsi Anikó

Bemutatkozása

1997-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Munkahelyem az Uzsoki utcai Kórház Belgyógyászati osztályát követően a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Belgyógyászata, mely Pest megyei Diabetológiai Centrum és egyben a kórház Sürgősségi Betegfelvételi Osztálya volt. Mindkét osztályon nagyrészt cukorbetegekkel foglalkoztam, melynek köszönhetően a diabetológia ma is fő tevékenységem közé tartozik. 2001-ben az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetemen Orvos jogász szakoklevelet szereztem. Érdeklődési területem az euthanasia kérdésköre. 2002-ben belgyógyászat, majd ezt követően pszichoterapia és foglalkozás-egészségügy szakvizsgát tettem. Pszichotherápiához a gyakorlataimat a Semmelweis Egyetem Pszichiatriai Klinikán , illetve a Napkör keretein belül végeztem, melynek eredményeképpen a kognitív és viselkedés terápiában jártasságot szereztem. 2006-ban diabetológus minősítést kaptam azóta is a diabetológiai társaság által akkreditált diabetológiai szakrendeléseken dolgozom. Tanulmányaimat és a gyakorlati munka elsajátítását Dr. Kovács András Főorvos támogatta. Szabadidőmben természetjáró, színházlátogató ember vagyok, kiemelten érdeklődve az új tehetségek iránt. Bár soraim végére hagytam, de életem legfontosabb része a család, mely nélkül nem tudnám a szakmám teljességgel végezni.

Folyamatosan bővülünk!

Következő orvosunk kiléte még rejtély, de a jövőben dinamikus fejlődésünkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni.